Welke functies heeft het eTrusted controlecentrum?

De gebruikersinterface van eTrusted noemen we het controlecentrum. Hier kun je beoordelingsverzoeken naar klanten sturen en de verzamelde beoordelingen beheren. Hieronder leggen we alle functies uit die je momenteel in het controlecentrum kunt gebruiken.

Verschillen met het My Trusted Shops systeem

eTrusted is ons nieuwe beoordelingsplatform en vervangt daarmee het beoordelingsmanagement van ons My Trusted Shops systeem. In 2019 zijn we begonnen met het uitvoeren van een gratis upgrade naar eTrusted voor gebruikers van het systeem. Die upgrade willen we in de loop van 2021 afronden. Zie hiervoor ook: Wat moet ik weten wanneer ik de upgrade van My Trusted Shops naar eTrusted krijg?

Tussen kanalen wisselen

De uitnodigingen en beoordelingen die in het controlecentrum worden weergegeven, hebben altijd betrekking op het geselecteerde kanaal. Als je meerdere kanalen hebt, dan kun je met de kanaalselectie tussen deze kanalen schakelen of er meerdere tegelijk selecteren.

Waar?
Klik in het linkermenu op de naam van het kanaal en de kanaalselectie wordt geopend:

De kanaalselectie bevat de volgende informatie:

1. Kanaalinformatie: Geeft de naam en het adres van het kanaal weer
  2. Beoordelingsscore: Is het gemiddelde van alle beoordelingen van de afgelopen 12 maanden.
  3. Trendweergave: Toont het aantal verzamelde beoordelingen en hun gemiddelde score over de afgelopen 7 en 30 dagen.

Handmatige beoordelingsverzoeken

Om beoordelingen handmatig te verzamelen, kunt je klanten handmatig beoordelingsverzoeken sturen. De instructies hiervoor vind je onder Wat is de Review Collector?

Waar?
Klik in het linkermenu op "Uitnodigingen" en dan rechtsboven op de knop "Uitnodigingen versturen":

Handmatige beoordelingsverzoeken vs. automatische beoordelingsverzoeken

Handmatige beoordelingsverzoeken zijn handig als je bijvoorbeeld nog geen beoordelingen via eTrusted hebt verzameld en een beter idee wilt krijgen van het proces. Stuur bijvoorbeeld zelf een uitnodiging naar je eigen e-mailadres! Om uitnodigingen zo effectief mogelijk te verzamelen, raden we je wel aan om de functie automatische uitnodigingen te gebruiken.

Automatisch beoordelingsverzoeken versturen

De meest effectieve manier om beoordelingen te verzamelen, is door automatische beoordelingsuitnodigingen naar klanten te sturen. De instructies hiervoor vind je onder Hoe stuur ik automatische uitnodigingen naar mijn klanten?

Waar?
Klik in het linkermenu op "Automatisering" en dan in het menu bovenaan op "Uitnodigingsvoorwaarden".

De status van de beoordelingsverzoeken bekijken

De verstuurde en voor versturen ingeplande beoordelingsverzoeken vind je in de uitnodigingsgeschiedenis, waar je de status van elke uitnodiging kunt volgen. Uitleg hierover vind je onder Wat is de Review Collector?

Waar?
Klik in het linkermenu op "Uitnodigingen":

Bekijk en beheer de verzamelde beoordelingen

Al de verzamelde beoordelingen zijn te vinden in de beoordelingsinbox (kort: inbox). Daar kun je beoordelingen zoeken en filteren, ze beantwoorden of rapporteren. Een gedetailleerde uitleg vind je onder Hoe functioneert de beoordelingsinbox?

Waar?
Klik in het linkermenu op "Inbox":

De gebruikersinstellingen bekijken en je wachtwoord wijzigen

Je kunt je gebruikersinstellingen bekijken en je wachtwoord wijzigen. Wanneer je je gebruikersinstellingen wilt wijzigen of je account wilt verwijderen, stuur dan een e-mail naar members@trustedshops.com.

Waar?
Klik rechtsboven op het gebruikersicoon en vervolgens op "Gebruikersinstellingen":

Meer mogelijkheden om met eTrusted te werken

Mobiele app

Met de eTrusted mobiele app heb je je beoordelingen altijd en overal binnen handbereik. Download de app in de App Store of in de Google Play Store of vind meer informatie hier: Is eTrusted ook beschikbaar als app?

API documentatie

We bieden open interfaces voor softwareontwikkelaars aan om hun eigen oplossingen te ontwikkelen op basis van onze technologie. Bezoek daarvoor onze eTrusted API documentatie of vind hier meer informatie: Aan de slag met eTrusted API’s.

Ook interessant:
Hoe kan ik automatisch uitnodigingen versturen aan mijn klanten?