Hoe kan ik een widget van mijn website verwijderen?

Met onze eTrusted widgets kun je gemakkelijk je positieve score en de laatste ontvangen beoordelingen op je website tonen. Om een ingebouwde widget te verwijderen, zijn er twee stappen nodig:

1. Wis het codefragment uit de HTML van je website.
  2. Verwijder de widget uit de verzameling van actieve widgets.

Wij raden je aan om deze volgorde aan te houden, anders verschijnt er een lege plek op je website waar eerst de widget stond, als je deze eerst van eTrusted verwijdert.

Hoe verwijder ik de widgetcode van mijn website?

Wis de HTML-code van de desbetreffende widget uit de codering van je webshop waar deze wordt weergegeven.

Om de DIV-container of het codefragment gemakkelijker terug te vinden, kun je de code eenvoudig weer van eTrusted downloaden. Plak de code in een tekstdocument of e-mail en stuur deze (indien nodig) aan de beheerder, zodat hij/zij de code kan vinden en verwijderen.

Verwijder de JavaScript-code in de head van je website niet als je nog andere widgets gebruikt, of weer widgets wilt gaan gebruiken. We raden aan om het codefragment voor de zekerheid te laten staan zodat eventuele bestaande en toekomstige widgets zonder problemen werken.

Hoe kan ik een widget verwijderen uit mijn actieve widgets?

Je kunt op ieder moment widgets uit je actieve widgets verwijderen door op de knop "Delete" (Verwijderen) bij de desbetreffende widget te klikken:

Er verschijnt dan een pop-up; bevestig deze door het selectievakje aan te vinken. Je ontvangt een melding dat de HTML-code niet automatisch wordt verwijderd van je website maar dat de widget, zodra je deze hebt verwijderd uit eTrusted, niet meer zal worden getoond. Verwijder eerst de HTML-code van je website voordat je de widget verwijdert van het eTrusted platform.

In de volgende categorieën vind je verdere mogelijkheden om met eTrusted je verkoopcijfers te boosten:
- Marketing (meer widgets, Google-integratie en Traffic-pakket)
- Reputation Manager (je totale waardering ook optimaliseren op Trustpilot en andere platformen)