Hoe beheer ik gebruikersaccounts?

Maak extra gebruikersaccounts aan

Als je nog een toegang voor een collega nodig hebt, kun je deze aanmaken in het My Trusted Shops systeem. Er is momenteel geen volledige gebruikersadministratie in het eTrusted Control Center.  Je instellingen worden dus automatisch overgenomen van My Trusted Shops.

Om extra gebruikersaccounts aan te maken, moet je beheerdersrechten hebben in My Trusted Shops. Je bent geen beheerder? Neem dan contact op met de verantwoordelijke binnen je bedrijf. Weet je niet wie dat is? Neem dan contact op met je persoonlijke accountmanager via members@trustedshops.com.

Log eerst in bij My Trusted Shops en selecteer het menu item "Mijn contract" in de navigatiebalk.

01_NL_Dashboard-MeinVertrag.png

In het overzicht dat nu wordt geopend, open je de tab "Gebruiker" (1) en klik je op de knop "Nieuwe gebruiker aanmaken" (2).

02_NL_Benutzer-NeuenBenutzer-anlegen.png

Hiermee open je een formulier waarin je de persoonlijke gegevens van je collega kunt invoeren. Klik dan op "Opslaan".

03_NL_Neuer-Benutzer-Daten.png

Je komt dan automatisch terug in het overzicht "Gebruiker". Zoek het nieuw aangemaakte account in de lijst met alle gebruikersaccounts en klik erop. Dit opent een nieuwe weergave waarin je rechten en rollen kunt toewijzen aan het nieuwe gebruikersaccount. Door het aanvinken van de betreffende vakjes (1) kun je de volgende rechten toewijzen:

  • Beoordelingen: Beoordelingen kunnen worden bekeken en bewerkt.
  • Garanties: De kopersbeschermingscases kunnen worden bekeken en verwerkt.
  • Juridische tekst-generator: Je hebt toegang tot de juridische tekst-generator.
  • Audits: De audits kunnen worden bekeken. Daarnaast is contact met Trusted Shops mogelijk met betrekking tot de status van de certificering.
Als je meerdere shops bij Trusted Shops hebt geregistreerd, kun je de rechten voor elke webshop afzonderlijk toewijzen. De webshops worden onder elkaar weergegeven.

Daarnaast kun je beheerdersrechten toewijzen door het vakje "Beheerder" (2) aan te vinken. Als het account deze rechten heeft, kan het extra accounts aanmaken, rollen en webshops toewijzen, betaalgegevens wijzigen en facturen downloaden. Klik op "Wijzigingen opslaan" (3) om de toewijzing van rechten en rollen te voltooien. Daarna kun je je collega een e-mail sturen met de inloggegevens door op de link "Inloggegevens verzenden" (4) te klikken.

04_NL_NeuerBenutzer-Rechtevergabe.png

Gebruikersaccounts verwijderen / deactiveren

Het is niet mogelijk om bestaande gebruikersaccounts te verwijderen. Je kunt echter wel accounts deactiveren, zodat een login met de bijbehorende gebruikersgegevens niet meer mogelijk is. Navigeer hiervoor eerst - zoals hierboven beschreven - naar het overzicht "Gebruiker" in My Trusted Shops. Selecteer vervolgens het account dat je wilt deactiveren. Klik nu op de blauwe knop met de pen die zich rechts van het e-mail adres bevindt.

05_NL_Benutzer-bearbeiten.png

In het overzicht dat nu wordt geopend, kies je de tab "Login" (1) en klik je op de knop „Bewerken" (2).

06_NL_Login-bearbeiten.png

Plaats nu een vinkje naast „Login inactief" (1) en klik op "Opslaan" (2). Hiermee heb je het account gedeactiveerd.

07_NL_Login-deaktivieren.png

Om het account opnieuw te activeren, verwijder je het vinkje bij "Login inactief" en sla je het opnieuw op.


Was dit artikel nuttig?

Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 0 van 1