Hoe deel ik beoordelingen op sociale media?

Je kunt verzamelde beoordelingen delen op sociale netwerken zoals Facebook, Instagram, Twitter en LinkedIn. Hiervoor heb je de eTrusted app nodig.

In dit artikel leggen we uit hoe je de eTrusted app downloadt: Hoe gebruik ik de mobiele app voor eTrusted?

Hoe deel ik beoordelingen met behulp van de eTrusted app?

1. Meld je eerst aan op de eTrusted app.
  2. Selecteer de gewenste beoordeling door er op te klikken. Het scherm "Beoordelingsdetails" wordt geopend.
  3. Klik op "Delen"; nu opent het scherm "Review Marketing".
  4. Je kunt je social-media-post nu op meerdere manieren vormgeven:
    • Met het fototoestel (01_16x16.png): hier upload je maximaal drie eigen achtergronden om uit te kiezen.
    • Door op de zon of maan (02_16x16.png) te klikken, selecteer je de dag- of nachtmodus.
  5. Klik vervolgens op "Voorbeeld".
  6. Ben je tevreden met het resultaat, klik dan op "Deel op Logo-LinkedIn.png / Logo-Instagram.png en anderen!".
  7. Volg nu de laatste stap op je smartsphone om de beoordeling op het gekozen sociale netwerk te delen.

Tips voor marketing met beoordelingen

• Je kunt alle verzamelde beoordelingen delen met behulp van de app, dus zowel shopbeoordelingen alsook product- en lokale beoordelingen.
  • Gebruik geen achtergrondafbeeldingen met onrustige motieven of veel kleine details; dit komt de leesbaarheid van de tekst niet ten goede.
  • Kies een achtergrond die bij jouw webshop past, bij het beoordeelde product of bij de stemming van de beoordeling.
  • Wil je een hoger contrast tussen de tekst en de achtergrond, kies dan voor de nachtmodus. De tekst verschijnt dan in witte letters op een donkere achtergrond.
  • Gebruik het liefst beoordelingen met een lengte van één tot drie korte en krachtige zinnen, of circa 20 woorden. Lange teksten zijn niet geschikt voor de korte aandachtsspanne op sociale media, terwijl te korte beoordelingen dan weer te nietszeggend kunnen zijn.
  • Voeg nu aan je beoordeling op het sociale netwerk nog een korte inleidende kop of beschrijving toe en plaats er een paar passende hashtags bij.
In dit artikel leggen we de verdere features van de eTrusted app uit: Hoe gebruik ik de mobiele app voor eTrusted?